Menu

Home
Informatie
Tickets
Standhouders
Locatie & route
ContactAlgemene informatie & regels

PopCon is een relatief klein evenement; de ruimte is beperkt en we moeten er samen nog voor zorgen dat er voldoende tafels komen te staan. Wij zijn geen professionele organisatie en weten niet hoe dit zal gaan uitpakken. Wel zijn we voorzien van een gezonde dosis enthousiasme om er een heel leuke middag van te maken! Het gezellig samen komen staat centraal. Wij organiseren in dit stadium geen wedstrijden, loterijen en workshops.


Wat bieden we wel?
- Gezelligheid!;
- Diverse verkoopstands;
- De mogelijkheid om je dolls bewaakt achter te laten, zodat je het gewicht kwijt bent;
- Een plek om samen met anderen te kletsen, te restringen of te face-uppen;
- Een fotohoek met diverse decors (heb je props/decors bij te dragen? Laat het ons weten en neem ze mee!);
- De mogelijkheid om enkele spulletjes te verkopen zonder dat je er zelf bij moet blijven, beheerd door de crew;
- Hadden we de gezelligheid al genoemd? ;)

Houd er rekening mee dat de standhouders relatief weinig tijd hebben om hun stand op te bouwen. We hebben de sleutel van het gebouw van 13:00 tot 18:00 en willen hier zo min mogelijk tijd van af snoepen om de boel voor te bereiden, maar als je direct om 13:30 als bezoeker binnenkomt, kan het dus zijn dat nog niet alles tip-top aangekleed is (psst, extra vrijwilligers zijn nog welkom, zie de pagina 'tickets'!).

In het gebouw is een bar aanwezig waar je frisdrank, koffie en thee kunt halen. Bij ieder ticket krijg je één consumptie gratis, de rest is voor eigen rekening. Eigen consumpties meenemen is ook toegestaan! Pas wel op met vettig eten of eten dat erg kruimelt, zeker als je in de buurt bent van dolls, maar dit spreekt voor zich.

Nergens in het gebouw is roken toegestaan. Ook is het nuttigen van alcoholische dranken verboden.

Helpen jullie ons om de zaal na afloop netjes achter te laten? Wij zullen zorgen voor voldoende mogelijkheden om je afval weg te gooien. Alvast hartelijk bedankt!

LET OP: PopCon is pro-artist en daarom anti-recast. Recast BJD's zijn op ons evenement niet welkom.Standhouders 21 juni '15

... en meer!

Dollaholics Anonymous, © 2015